O NAMA

Tvrtku Delicija d.o.o. osnovali smo 2005. godine u Ždralovima pored Bjelovara, a nastala je kao nadogradnja na djelatnosti kojima se obitelj bavila godinama prije toga. S vremenom je djelatnost slastičarstva postala naša primarna, i dovela nas u poziciju da danas zapošljavamo  5 djelatnika.

Utemeljena je na duhu tradicije poduzetništva koja seže nekoliko desetljeća unatrag, a potvrđivana je kroz različite djelatnosti, kao što su trgovina, ugostiteljstvo i proizvodnja.
Poslovni uspjesi obitelji u poduzetništvu i iskustvo u radu u najboljim hotelima i restoranima regije gospođe Zlate Kalabek bili su temelj za otpočinjanje slastičarske djelatnosti.

Nastavku uspješne poslovne i životne priče 2010. godine  pridružila se i druga generacija u obitelji, unoseći svježu energiju, nove ideje i metode rada.

Naglasak pri proizvodnji slastica stavljamo na provjerene vrste kolača i torti koji se izrađuju po originalnoj i izvornoj recepturi  bilogorsko-podravskog kraja. Sam proces pripreme i izrade slastica temeljimo na tradicionalnom ručnom načinu proizvodnje, pri čemu u potpunosti odbijamo prihvaćanje industrijskih metoda masovne proizvodnje.

Na ovom pristupu poslovanju želimo trajno ustrajati i on je jezgra naše poslovne ideje, jer smatramo da se samo tako može dugoročno zadržati razina kvalitete i povjerenje zadobiveno od strane vjernih kupaca. Naglašavamo, naš cilj nije postati velik i širiti se do iznemoglosti, već biti sve konkurentniji i kvalitetniji, uz postupan rast prodaje, i tako zadovoljavati naše kupce i zaposlenike.

Navedeni način proizvodnje, kao i korištenje isključivo prirodnih, provjerenih namirnica za izradu slastica te redovite kontrole svih procesa proizvodnje, finalnih proizvoda i njihove distribucije, čine naše proizvode jedinstvenima na tržištu, a istovremeno su i garancija kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Sveobuhvatan nadzor nabrojenih segmenata omogućen  je korištenjem integriranog sustava kontrole HACCP koji u tvrtci provodimo od 2010. godine.

Još jedna posebnost naše tvrtke je u tome što se 95% proizvoda priprema za poznatog kupca tj. za direktnog naručitelja. Ova okolnost proizlazi  iz činjenice da nemamo klasičnu maloprodaju. Istovremeno, ovaj način poslovanja jamac je svježine slastica i daje osobniji odnos između nas u proizvodnji i Vas kao kupaca.

Dodatni jamac svježine naših proizvoda je i korištenje odgovarajućeg prostora za skladištenje gotovih proizvoda (hladnjak cca. 30 m3), koji osigurava izgled i svojstva proizvoda puno kvalitetnije od klasičnih  hladnjaka.  

Naše slastice kupci uzimaju za razne prigode: proslave vjenčanja, rođendana, imendana, svete pričesti i krizme, obilježavanja godišnjica i drugih svečanosti, ali i tužnih trenutaka kao što su karmine. No prije svega, većina naših kupaca odabire naše torte i kolače zbog istinskog užitka u slasticama Delicije.

Iz navedenog proizlazi naša misija: uljepšati Vaše vesele i prigodne trenutke u životu, te ublažiti one manje lijepe ili neugodne.

 

Delicija d.o.o. za proizvodnju kolača, torti i drugih slastica | Bjelovar, Ždralovi, Ždralovska 51/1
Tel/fax: +385 43 234459 | Mob: +385 98 324471
e-mail: delicija@bj.t-com.hr | Web: www.delicija-kalabek.hr
Copyright (c) by Delicija d.o.o. & Josip Hrastic