KOLAČI

Odlika kolača proizvedenih u Deliciji je klasična ručna izrada svih komponenti (krema, kora, biskvita), bez obzira radi li se o novijim vrstama kolača ili domaćim, izvornim kolačima kakve su radile naše bake, koji  se rade isključivo po tradicionalnoj recepturi.

Duhovit način ukrašavanja, klasičan dizajn i primjena  našeg standarda rezanja tj. dimenzioniranja kolača oduševit će kupce svih generacija. Promjene standarda rezanja moguća je samo na izričit zahtjev kupca jer može narušiti jedinstven izgled kolača.

Posebnost naše ponude je i jedinstveni proizvod na tržištu kolača koji smo sami osmislili – artikl koji nazivamo „prigodni mix“. Njegova je namjena zadovoljiti potrebe prije svega svadbenih svečanosti, a struktuiran je na sljedeći način:

  1. 70 % kremastih kolača

  2. 25 % polusuhih kolača

  3.   5 % suhih kolača.


    blbl2

Zbog politike tvrtke da informacije vezane uz cijene ne dajemo na ovoj stranici, a radi velike različitosti proizvoda koji se pojavljuju na tržištu i njihove nestandardiziranosti, molimo da se za sva pitanja cijena obratite direktno nama u sjedište, na broj telefona ili mail adresu.Delicija d.o.o. za proizvodnju kolača, torti i drugih slastica | Bjelovar, Ždralovi, Ždralovska 51/1
Tel/fax: +385 43 234459 | Mob: +385 98 324471
e-mail: delicija@bj.t-com.hr | Web: www.delicija-kalabek.hr
Copyright (c) by Delicija d.o.o. & Josip Hrastic