TORTE

Torte su posebno izazovan proizvod  za slastičarske djelatnike  koje sladokusci vrednuju prema dvama kriterijima: ukusu i izgledu. A one izrađene u Deliciji moraju zadovoljiti vrlo „ skromne“ ocjene za oba kriterija, koje mogu biti samo - savršene.

Izrada torti koje svojom jedinstvenošću, skladom, ukrašenošću i lucidnošću ne možete pronaći na širem bjelovarskom području, rezultat su umjetničkih ruku gospodina Josipa Kalabeka.

Bilo koja vrsta ili oblik torte za nas je izazov koji ćemo uspješno savladati.

Naša posebnost su torte na kat koje se najčešće izrađuju za svadbene svečanosti. Njihova preciznost, stabilnost, postojanost i unutarnja izvedba „mala“ su tajna djelatnika Delicije.
Kao rezultat te tajne, ni torte od 5, 6 ili 7 katova za nas ne predstavljaju problem.

Tvrtka Delicija omogućuje Vam da sami izaberete unutarnji i vanjski izgled torte i tako sudjelujete direktno u njenoj izradi puštajući svoju maštu da slobodno vrluda.

Zbog ručne-pojedinačne izrade torti te korištenja isključivo prirodnih namirnica, molimo Vas da budete svjesni rokova za primanje narudžbi svih vrsta torti, a posebice onih na kat. Rok za narudžbu standardnih torti s jednim nivoom je 3-4 dana prije isporuke, dok je za sve druge torte rok za primanje narudžbe 5-6 dana prije isporuke, a isto vrijedi i za standardne torte ukoliko se radi o blagdanima ili vikendu. 

Delicija d.o.o. za proizvodnju kolača, torti i drugih slastica | Bjelovar, Ždralovi, Ždralovska 51/1
Tel/fax: +385 43 234459 | Mob: +385 98 324471
e-mail: delicija@bj.t-com.hr | Web: www.delicija-kalabek.hr
Copyright (c) by Delicija d.o.o. & Josip Hrastic